Formulieren en downloads

Europees schadeformulier

Met het Europees schadeformulier geef je na een aanrijding de schade door aan de verzekeraar. Het formulier wordt ook wel het 'aanrijdingsformulier' genoemd. In heel Europa wordt hetzelfde formulier gebruikt. De verzekeraar gebruikt het formulier om te bepalen wie er schuldig is bij een ongeval en wat de schade is. Het is dus belangrijk om het formulier zo goed en compleet mogelijk in te vullen.

Download het formulier

Formulier getuigenverklaring

Zijn er getuigen van een ongeval? Dan is het vaak goed om deze personen een getuigenverklaring in te laten vullen. Getuigen kunnen op het formulier invullen wat zij hebben waargenomen. Doe dit het liefst zo snel mogelijk om te voorkomen dat zij bepaalde details vergeten. Ook familie of partners mogen dienen als getuige.

Download het formulier

Formulier letselschade

Indien er sprake is van letsel en u wilt de letselschade verhalen op de aansprakelijke verzekeraar of indienen bij uw eigen schade inzittenden verzekeraar, dan kunt u gebruik maken van ons formulier letselschade. Wij kunnen u dan verder helpen met de afwikkeling van uw letselschade.

Download het formulier

Brochure Waarborgfonds Motorverkeer

Het kan iedereen overkomen: u wordt aangereden door een motorvoertuig en de dader rijdt door of is onverzekerd. In een aantal gevallen kunt u dan bij het Waarborgfonds Motorverkeer terecht. In de brochure leest u meer over het Waarborgfonds Motorverkeer.

Download de brochure

Getuigenverklaring Waarborgfonds Motorverkeer

Het Waarborgfonds Motorverkeer heeft een formulier dat ingevuld kan worden door getuigen van een ongeval. Dit formulier kan bijvoorbeeld worden gebruikt indien er schade is ontstaan door een ongeval met een motorvoertuig waarbij de dader is doorgereden.

Download het formulier

Aanvraagformulier verzoek om schadevergoeding Waarborgfonds Motorverkeer

Het Waarborgfonds Motorverkeer heeft een formulier waarmee het verzoek om schadevergoeding ingediend kan worden. Voordat u het formulier invult, doet u er goed aan om eerst de brochure van het Waarborgfonds Motorverkeer door te lezen.

Download het formulier